top of page
Vyhledat

Závod #7 - tisková zpráva

Předposlední závod sezony v malebném kraji Moravského krasu je minulostí a tak tradičně přinášíme shrnutí výsledků. Celkem jsme do závodu zaregistrovali třicet pět pilotů. Do cíle se podařilo dorazit dvaceti jedna z nich.


Nejrychlejší byl jak ve třídě RC1, tak i absolutně Libor Tomeček s Hyundaiem. V rámci třídy ho pak na stupních vítězů doplnili páni Karlové Schambergerovi. Pro úplnost je ještě dobré dodat, že v kategorii RC1 dokončili závod pouze čtyři jezdci.


O něco lepšího výsledku dosáhli jezdci z kategorie RC2, kde se podařilo dojet do cíle šestici jezdců. Nejrychlejší byl David Janek, který nejen že vyhrál třídu RC2, ale obsadil v absolutním pořadí třetí místo. Druhé místo v kategorii RC2 bral Michal Lapčík a třetí místo dokázal vybojoval Petr Černý sen.


Prvenství v kategorii RC3 získal Jan Novák, který zvítězil s náskokem více než jednu minutu a čtyřicet vteřin na druhého. Tím je Jakub Bujáček, který druhé místo získal s náskokem necelých osmi sekund před třetím Ondřejem Vintrlíkem.


V kategorii RC4 do cíle dorazili také pouze tři piloti. Nejlépe se s nástrahami soutěže popasoval Jindřich Burian, který na druhého v cíli měl náskok slušných téměř dvou minut. Druhý v cíli byl Michal Habr a třetí místo získal Jakub Malenovský.


Vítězem a bohužel také jediným pilotem, který dorazil do cíle soutěže byl Vladimír Kubini.


No a na konec sdružená třída historiků. Zde opět vítězství získal Torsten Stein. Druhé místo bral Tomáš Orel a stupně vítězů doplnil Lubomír Malenovský.


Tak to byl letošní předposlední souhrn výsledků. No a ve čtvrtek o půlnoci startuje finálový závod v moravské metropoli Brně. Těšíme se na vaši účast.


Tým JMPR



27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page